Over ons

Tussen Wingene en Hertsberge ligt op een boogscheut van de bossen van het Bulskampveld ‘Gastenverblijf ’t Hof van Eden’ verscholen tussen velden en weiden. Via de 120 meter lange oprit bereik je het logies dat bestaat uit 2 aparte units die gereserveerd kunnen worden.

Het eerste gastenverblijf kan gereserveerd worden voor maximaal 8 personen. Er zijn hier 3 ruime slaapkamers met een grote boxspring, nachttafels, opbergruimte voor kledij en spiegel. In een 4dekleinere kamer staan 2 éénpersoonsboxsprings met nachttafel, opbergruimte voor kledij en een spiegel. Er is voor deze 4 kamers één ruime moderne badkamer ter beschikking met bad, inloopdouche, dubbele wasbak en toilet. Beneden is er nog een apart toilet. Er is ook een bergruimte met wasmachine waar u gebruik kan van maken. Er is een ruime woonkamer met aparte zithoek en open keuken. Ontbijt kan op aanvraag voorzien worden. U kan in de plaatselijke supermarkt een kaasschotel, koude vis- of vleesschotel of BBQ reserveren.

Het tweede logies kan gehuurd worden voor maximaal 2 personen. Ook hier is een grote boxpring, nachttafels en opbergruimte voor kledij standaard aanwezig. Op aanvraag kan ontbijt voorzien worden of iets gereserveerd bij de plaatselijke supermarkt of kleinhandel.

Tussen beide gastenverblijven is er een gezamelijke ‘vuurplaats’ in de tuin voor beide gastenverblijven. Hier kan men in open lucht, bij een glaasje, gezellig samen zijn. Elk gastenverblijf heeft natuurlijk ook zijn eigen terras met zitgedeelte.

De gasten kunnen hun paarden stallen. Er kunnen in totaal 4 boxen gehuurd worden. Er is mogelijkheid om de paarden af te spuiten en er kan gebruik gemaakt worden van de stapmolen. Er is tevens een aparte weide vlak bij de stallen met een veilige hoge afsluiting voor de paarden van de gasten.

Ook (elektrische) fietsen kunnen gehuurd worden. We voorzien ook (elektrische) mountainbikes. Deze dienen wel op voorhand gereserveerd te worden.

Via plattelandstoerisme richten we ons vooral op gezinnen, families, vrienden- en kennissengroepen, die er even samen gezellig tussenuit willen zijn. Het gereserveerde logies wordt dus niet gedeeld met andere gasten. Hebt u vragen, dan kunnen gastvrouw en gastheer u ongetwijfeld helpen.

We richten ons vooral naar mensen die in een landelijke omgeving tot rust willen komen, alsook naar de actieve medemens, zowel wandelaars als fietsers, mountainbikers, ruiters en menners. Alvast een welgemeende ‘Welkom’!

Reglement

  • Inchecken kan vanaf 17u
  • Uitchecken ten laatste om 11u


  • Huisdieren:  Wij hebben zelf twee honden en drie poezen. Om de rust te bewaren van onze dieren zijn de huisdieren van de gasten niet toegelaten.
  • Roken: kan enkel buiten, niet toegestaan in de gebouwen zelf. Gooi de sigarettenpeuken op de voorziene plaats, niet in het groen.
  • Schade: Bij schade behoudt de verhuurder zich het recht voor om bijkomende schoonmaak-, herstel- of vervangingskosten aan te rekenen.